info@e-ypiresies.com

+30 2241601234

Κων/νου Παλαιολόγου 25

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ

ΑΡΧΙΚΗ / ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ

Το ταξίδι σας στον κόσμο της βραχυχρόνιας μίσθωσης ξεκινάει επικοινωνώντας μαζί μας. Στη συνέχεια η ειδική ομάδα μας αξιολογεί το ακίνητό σας και σας παρουσιάζει ένα εμπεριστατωμένο πλάνο εκμετάλλευσής του.Κανονίζουμε ένα ραντεβού με εσάς για να γνωριστούμε, να δούμε το χώρο σας, τις παροχές που έχει καθώς και τη γειτονιά στην οποία βρίσκεται.Εφόσον έχουμε συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες αναλύουμε τον ανταγωνισμό της περιοχής και καταλήγουμε μαζί στην ημερήσια τιμή μίσθωσης.Οι ποιοτικές φωτογραφίες αποτελούν από τους βασικότερους παράγοντες με βάση τους οποίους ένας επισκέπτης θα επιλέξει το χώρο σας! Για αυτό και εμείς οργανώνουμε επαγγελματική φωτογράφιση που θα τονίσει τα δυνατά στοιχεία του χώρου σας και θα τονίσει τη ζεστασιά σου!Είναι πολύ σημαντικό να τονίζονται ξεκάθαρα όλες οι παροχές και ιδιαιτερότητες του χώρου σας για αυτό και συγγράφουμε, επιμελούμαστε και αναπροσαρμόζουμε τακτικά τα κείμενα που θα πλαισιώσουν την καταχώρησή σας στο Airbnb με γνώμονα όσα θέλει να δει ο επισκέπτης.

Παρακολουθούμε την απόδοση της καταχώρησής σας σε καθημερινή βάση και εξασφαλίζουμε ότι πάντα θα εμφανίζεται ανάμεσα στις πρώτες προτεινόμενες επιλογές. Προσαρμόζουμε την τιμολόγηση ανάλογα την περίοδο και τον ανταγωνισμό προκειμένου να μεγιστοποιούμε τις κρατήσεις και το κέρδος σας. Δημιουργούμε καμπάνιες προβολής στο Facebook, το Instagram και το Google αυξάνοντας θεαματικά το κοινό που μπορεί να δει και να κάνει κράτηση στην καταχώρησή σας. Είτε το ακίνητό σας είναι ένα μικρό studio με τα απαραίτητα, είτε ένα μεγάλο πολυτελές διαμέρισμα θα στοχεύσουμε με τις διαφημίσεις μας το αντίστοιχο κοινό στο οποίο απευθύνεται παρέχοντας τη μέγιστη δυνατή πληρότητα κρατήσεων.Απαντούμε άμεσα στα μηνύματα ενδιαφέροντος των υποψήφιων επισκεπτών αυξάνοντας τις επιτυχείς κρατήσεις. Ταυτόχρονα κρατάμε ευχαριστημένους και ξέγνοιαστους τους υπάρχοντες επισκέπτες.

Παρέχουμε τη δυνατότητα μεταφοράς επισκεπτών από και προς το αεροδρόμιο ή άλλο προορισμό με προσωπικό οδηγό και καινούρια κλιματιζόμενα αυτοκίνητα και minivans. Πριν και μετά από κάθε κράτηση ελέγχουμε λεπτομερώς το χώρο προκειμένου να βεβαιωθούμε ότι όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές του σπιτιού λειτουργούν, τα προσωπικά σας αντικείμενα είναι στη θέση τους, ο χώρος σας πεντακάθαρος και εφοδιασμένος με όλα τα αναλώσιμα που θα χρειαστούν οι επισκέπτες.Καλωσορίζουμε αυτοπροσώπως τους επισκέπτες, τους ενημερώνουμε για τις παροχές τους σπιτιού, τους κανόνες που πρέπει να τηρούνται, (πχ ώρες κοινής ησυχίας) τους παραδίδουμε τα κλειδιά και τους κάνουμε μία πλήρη παρουσίαση των παροχών της ευρύτερης περιοχής (φαγητό, διασκέδαση, αξιοθέατα, ΜΜΕ κοκ) προκειμένου να απολαύσουν τη διαμονή τους και να εξασφαλίσουμε την καλύτερη αξιολόγηση μετά την αποχώρησή τους.

Μετά την αποχώρηση των επισκεπτών το συνεργείο μας θα αναλάβει να καθαρίσει πλήρως όλους τους χώρους του ακινήτου σας και να αναπληρώσει τα αναλώσιμα. Σε περίπτωση που εντοπισθούν ζημιές που προκλήθηκαν από τους επισκέπτες κατά την παραμονή τους, κινούμε άμεσα τις διαδικασίες αποζημίωσης από το Airbnb. Πέρα από τον καθαρισμό φροντίζουμε να εξοπλίζουμε το χώρο σας με καθαρά σεντόνια και πετσέτες, καθώς και με με μικρά σνακς, καφέ, τσάι, και ό,τι άλλο χρειάζεται προκειμένου να εξασφαλίζουμε μία άριστη διαμονή στους επισκέπτες σας. Αναλαμβάνουμε όλες τις οικονομικές λεπτομέρειες και φροντίζουμε κάθε τέλος του μήνα να σας κάνουμε εκκαθάριση των χρημάτων που εισπράξαμε και να σας τα καταθέσουμε στον λογαριασμό σας. Μόνο αφού κερδίσετε εσείς χρήματα πληρωνόμαστε εμείς!Στο τέλος του κάθε μήνα σας στέλνουμε ένα αναλυτικό report με όλες τις κρατήσεις που έχουν γίνει στο χώρο σας, το σύνολο των χρημάτων που έχετε κερδίσει, τις αξιολογήσεις και τα σχόλια που μας έχουν κάνει οι επισκέπτες σας, μαζί με προτάσεις προς συζήτηση και βελτίωση.

Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα κλείσουμε το ραντεβού που σας βολεύει.